Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
UGG

Coquette Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal binnenzool Sheepskin
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 5125
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan is de Coquette van UGG de perfecte keuze voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard niveau van comfort.

De Coquette is gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met zacht sheepskin, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De binnenzool is ook gemaakt van sheepskin en biedt extra demping en ondersteuning.

De zool van de Coquette is gemaakt van duurzaam EVA-materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele constructie. Hierdoor kun je moeiteloos rondlopen in deze pantoffels, zowel binnen als buiten.

UGG is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en tijdloze stijl. De Coquette is verkrijgbaar in de kleur Chestnut, wat perfect past bij elke outfit. Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting, biedt deze pantoffel een moeiteloze en comfortabele pasvorm.

Bestel nu de Coquette pantoffels van UGG en geniet van het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine en verwen jezelf met deze prachtige pantoffels.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies