Rue de Wool

Nordic Sky Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Rue de Wool
Merk kleurnaam Sky Blue
Merk product code 2204
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan is de Nordic pantoffel van Rue de Wool perfect voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor bieden ze niet alleen warmte, maar ook een zacht en luxueus gevoel aan je voeten.

De Nordic pantoffels hebben een rubberen zool, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Of je nu binnen in huis loopt of even snel naar buiten moet, deze pantoffels bieden voldoende grip en bescherming. Het merk Rue de Wool staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Nordic pantoffels zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Sky Blue" voegen deze pantoffels ook nog een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Met een ronde neus en geen sluiting zijn de Nordic pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken. Je kunt ze dus snel aantrekken wanneer je thuiskomt na een lange dag werken of wanneer je gewoon lekker wilt ontspannen. De pantoffels hebben een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke stijl en gelegenheid.

De Nordic pantoffels van Rue de Wool zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook modieus en trendy. Met hun hoogwaardige materialen en aandacht voor detail zijn deze pantoffels een must-have voor elke modeliefhebber. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van het ultieme comfort en de stijl die de Nordic pantoffels te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies