Hot Potatoes

Hot Potatoes Kogalym Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Hot Potatoes
Merk kleurnaam Beige
Merk product code HP 60904
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Hot Potatoes Kogalym pantoffels perfect voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard comfort.

De Hot Potatoes Kogalym pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de pantoffels is gemaakt van zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam gevoel aan je voeten.

Met een rubberen zool bieden deze pantoffels een goede grip en stabiliteit, zodat je veilig kunt rondlopen in huis. Het merk Hot Potatoes staat bekend om zijn kwaliteit en deze pantoffels zijn daar geen uitzondering op. De beige kleur geeft een tijdloze en elegante uitstraling aan je outfit.

De Hot Potatoes Kogalym pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen. Met de productcode HP 60904 weet je zeker dat je een authentiek paar Hot Potatoes pantoffels in handen hebt.

Maak je klaar om te genieten van ultiem comfort en stijl met de Hot Potatoes Kogalym pantoffels. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies