Fred de la Bretoniere

FRS1421 Moccassin Suede Ice White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Ice White
Merk product code 120010147
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De FRS1421 Moccassin Suede is een stijlvolle toevoeging aan de collectie mocassins voor dames. Met zijn suède materiaal en leren binnenkant biedt deze schoen niet alleen comfort, maar ook een luxe uitstraling. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk achter deze prachtige mocassin is Fred de la Bretoniere, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van deze schoen is Ice White, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. Met zijn ronde neus en geen sluiting is deze mocassin zowel trendy als gemakkelijk aan te trekken.

De FRS1421 Moccassin Suede is perfect voor dames die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle schoen. Het suède materiaal voelt zacht aan en geeft een luxe uitstraling aan elke outfit. De leren binnenkant zorgt voor extra comfort en ademend vermogen. De rubberen zool biedt grip en duurzaamheid, waardoor deze schoen geschikt is voor dagelijks gebruik.

Met het merk Fred de la Bretoniere weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. De Ice White kleur van deze mocassin is tijdloos en veelzijdig, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, deze mocassin past bij elke gelegenheid.

De FRS1421 Moccassin Suede heeft een ronde neus en geen sluiting, waardoor hij een moderne en trendy uitstraling heeft. Deze eigenschappen maken hem gemakkelijk aan te trekken en geven hem een moeiteloze uitstraling. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze mocassin is de perfecte keuze.

Voeg de FRS1421 Moccassin Suede toe aan je schoenencollectie en geniet van comfort, stijl en kwaliteit. Met zijn suède materiaal, leren binnenkant, rubberen zool en trendy design is deze mocassin een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies