Gabor

Gabor Fashion perla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Thermoplastisch Polyurethaan
Merk Gabor
Merk kleurnaam perla
Merk product code 21.301.62
Serie Gabor Fashion
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle dames loafers? Dan is de Gabor Fashion perfect voor jou! Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze zacht en soepel aan, en bieden ze de hele dag door optimaal comfort.

De Gabor Fashion heeft een platte hak, waardoor je moeiteloos kunt lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. De puntige neus geeft deze loafers een trendy en elegante uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor zowel casual als formele gelegenheden.

Deze loafers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De thermoplastisch polyurethaan zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze schoenen kunt genieten.

De Gabor Fashion behoort tot de populaire serie van Gabor, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze loafers is perla, wat een subtiele en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de Gabor Fashion loafers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit helemaal af!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies