Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
TOMS

Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled katoen
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk TOMS
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 10019690
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille van TOMS is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn gemaakt van gerecycled katoen, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor milieubewuste fashionista's.

Deze espadrilles hebben een canvas binnenkant en een rubberen zool, waardoor ze zowel zacht als stevig aanvoelen. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de grijze kleur van het merk een trendy touch toevoegt aan elke outfit.

Met de Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrille hoef je je geen zorgen te maken over het sluiten van de schoenen, omdat ze geen sluiting hebben. Dit maakt ze gemakkelijk aan te trekken en perfect voor dagelijks gebruik.

Als je op zoek bent naar comfortabele en duurzame espadrilles met een trendy uitstraling, dan zijn de Alpargata Recycled Cotton Rope Espadrilles van TOMS de perfecte keuze voor jou. Voeg ze toe aan je schoenencollectie en geniet van stijlvolle en milieubewuste fashion.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies