Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Steve Madden

Mt Blanc Bootie Leather Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool EVA
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black
Merk product code SM11001842
Type hak Chunky
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Mt Blanc Bootie Leather van Steve Madden is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele Chelsea boots. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de boot is gevoerd met polyurethaan, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De chunky hak geeft de boots een trendy en stoere look, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke touch.

De Mt Blanc Bootie Leather heeft een elastische sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit maakt ze ideaal voor drukke ochtenden of avonden waarin je snel de deur uit moet. De EVA-zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze boots zijn geschikt voor elke gelegenheid.

De Mt Blanc Bootie Leather is uitgevoerd in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De boots zijn voorzien van het merklogo van Steve Madden, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de productcode SM11001842 weet je zeker dat je de originele en authentieke Steve Madden boots in handen hebt.

Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je outfit met de Mt Blanc Bootie Leather. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de klasse die deze Chelsea boots te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies