Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Fred de la Bretoniere

Ankle Boot Lace Up Grain Leather Print Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Black
Merk product code 184010099
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Deze Ankle Boot Lace Up Grain Leather Print is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele enkellaarsjes. Met zijn suède materiaal en leren voering biedt deze laars een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, waardoor deze laars perfect is voor dagelijks gebruik.

Het merk achter deze prachtige enkellaarsjes is Fred de la Bretoniere, een bekend en geliefd merk in de modewereld. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap staan ze garant voor kwaliteit en stijl. De kleur van deze laars is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De Ankle Boot Lace Up Grain Leather Print heeft een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het dragen. De vetersluiting geeft een speelse touch aan de laars en biedt de mogelijkheid om de pasvorm aan te passen aan jouw voorkeur. De ronde neus geeft de laars een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen.

Met de productcode 184010099 is deze enkellaars gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg deze stijlvolle en comfortabele enkellaarsjes toe aan je collectie en maak elke outfit compleet met een vleugje elegantie en klasse.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies