Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Clarks Originals

Wallabee Boot Women Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black
Merk product code 261555214
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect bij elke outfit past? Dan is de Wallabee Boot Women van Clarks Originals de ideale keuze voor jou. Deze prachtige desert boot is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig comfort.

De Wallabee Boot Women heeft een tijdloos ontwerp met een ronde neus, waardoor het een klassieke en veelzijdige keuze is. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen perfect kunt aanpassen aan jouw voet, voor een optimale pasvorm en ondersteuning. De zool is gemaakt van crepe, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen.

Clarks Originals is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Wallabee Boot Women is geen uitzondering. Met de kleur Black en de productcode 261555214 is deze schoen een tijdloze toevoeging aan jouw schoenencollectie. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze schoen past bij elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Wallabee Boot Women van Clarks Originals toe aan je winkelwagen. Geniet van het comfort, de stijl en de duurzaamheid die deze schoen te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak een statement met jouw nieuwe favoriete paar desert boots!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies