Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
CabinZero

Military 28L Cabin Backpack Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Nylon
Merk CabinZero
Merk kleurnaam Navy
Merk product code CZ19
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Military 28L Cabin Backpack van CabinZero de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 30 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame nylon materiaal zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

De Military 28L Cabin Backpack is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast beschikt de rugzak over verschillende opberg opties, waaronder 1 open binnenvak en 2 binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

Deze rugzak heeft een inhoud van 28 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk of op reis gaat, deze rugzak biedt genoeg ruimte voor al je essentials.

De Military 28L Cabin Backpack is van het merk CabinZero en heeft de kleurnaam Navy. Met de product code CZ19 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Kies voor stijl, comfort en functionaliteit met deze geweldige rugzak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies