Sandqvist

Ilon 13 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Volume 11.5 l

De Ilon 13 Inch is een stijlvolle rugzak van het merk Sandqvist. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 38 cm is deze rugzak perfect voor volwassenen. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops van 13 inch, zodat je jouw apparaat veilig kunt meenemen. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat een moderne uitstraling geeft.

De Ilon 13 Inch rugzak in de kleur Black is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. De rugzak heeft een handige gespsluiting en biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 2 buitenvakken met ritssluiting kun je gemakkelijk je spullen georganiseerd houden. Het volume van de rugzak is 11.5 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, de Ilon 13 Inch rugzak is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en praktische functies is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Ilon 13 Inch rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies