Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Samsonite

Stackd Biz Laptop Backpack 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 141471
Opberg opties 1 open buitenvak
Serie Stackd
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Stackd Biz Laptop Backpack 15.6 Inch van Samsonite de perfecte keuze. Met een breedte van 31.5 cm, een diepte van 18.5 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak niet alleen functioneel, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Het zwarte design geeft een moderne en professionele uitstraling, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Met 1 open buitenvak heb je ook de mogelijkheid om snel bij je belangrijkste items te komen.

De Stackd Biz Laptop Backpack 15.6 Inch behoort tot de populaire Stackd serie van Samsonite. Dit merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, en met de productcode 141471 weet je zeker dat je een authentiek product in handen hebt.

Of je nu naar je werk gaat, op reis bent of gewoon onderweg bent, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel vandaag nog jouw Stackd Biz Laptop Backpack 15.6 Inch en ervaar het gemak en comfort zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies