Herschel Supply Co.

Little America 15 Inch raven crosshatch/black rubber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28.6 cm
Diepte 17.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 48.3 cm
Keurmerken EcoSystem
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal 100% Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam raven crosshatch/black rubber
Merk product code 10014
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting, 2 open buitenvakken
Patroon Effen
Schouderband Verstelbaar
Serie Little America
Type sluiting Gesp, Magneetsluiting, Trekkoord
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Little America 15 Inch van Herschel Supply Co. perfect voor jou. Met een breedte van 28.6 cm, een diepte van 17.8 cm en een hoogte van 48.3 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, zodat je altijd je elektronica veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat. Daarnaast heeft de Little America het keurmerk EcoSystem, wat aangeeft dat het merk zich inzet voor een duurzame productie.

Met zijn zilverkleurige hardware en effen patroon is deze rugzak niet alleen functioneel, maar ook trendy. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De sluiting bestaat uit een gesp, magneetsluiting en trekkoord, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen zijn.

De Little America heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met magneetsluiting en twee open buitenvakken. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd meenemen. Met een volume van 30 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse spullen, of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat.

Laat jezelf zien als een modebewuste volwassene met de Little America 15 Inch rugzak van Herschel Supply Co. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies