Fjallraven

Kanken 13 inch ochre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 35 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam ochre
Merk product code F27171
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken 13 inch is een stijlvolle rugzak van het merk Fjallraven. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 35 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen om een 13 inch laptop veilig op te bergen. Gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, is deze rugzak waterafstotend en perfect voor dagelijks gebruik.

De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen blijven. De Kanken 13 inch behoort tot de populaire Kanken serie en is verkrijgbaar in de kleur ochre, met de merkproductcode F27171.

Deze rugzak is geschikt voor volwassenen en is natuurlijk duurzaam. Met een volume van 13 liter biedt de Kanken 13 inch voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Ontdek nu de veelzijdigheid en stijl van de Kanken 13 inch rugzak en maak een statement met je fashion-forward keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en kwaliteit die Fjallraven te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies