Eastpak

Provider 15 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam black
Merk product code EK000520
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Provider
Type sluiting Ritssluiting
Volume 33 l

De Provider 15 Inch is een rugzak van het merk Eastpak, perfect voor volwassenen. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 44 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak zowel stijlvol als stevig. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Met een volume van 33 liter en een buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden, is de Provider 15 Inch de ideale metgezel voor dagelijks gebruik, reizen of avonturen onderweg.

Met de Provider serie van Eastpak ben je verzekerd van kwaliteit en functionaliteit. De rugzak is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, of je nu naar school, werk of de sportschool gaat. Met zijn veelzijdigheid en comfortabele draagsysteem is de Provider 15 Inch een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies