Castelijn Beerens

Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 72 9577
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Carisma
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14.1 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor volwassenen? Dan is de Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch van Castelijn Beerens de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 11 cm diep en 40 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je jouw apparaat veilig kunt meenemen.

De Carisma Laptop Backpack is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De donkere militaire kleur geeft de rugzak een stoere en trendy look. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, voor optimaal draagcomfort.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. Met een volume van 14.1 liter is er voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een weekendje weg gaat.

De Carisma Laptop Backpack behoort tot de populaire Carisma-serie van Castelijn Beerens. Met zijn ritssluiting is je inhoud altijd veilig en goed beschermd. Of je nu een student, professional of avonturier bent, deze rugzak is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Maak een statement met de Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch van Castelijn Beerens. Bestel nu en geniet van stijl, comfort en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies