VAUDE

Wizard 30 En 4 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 54 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 14568
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Wizard
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

De Wizard 30 En 4 is een stijlvolle rugzak van het merk Vaude. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 54 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het zwarte hardware en de zwarte kleurnaam geven deze rugzak een moderne uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, is de Wizard 30 En 4 duurzaam en waterbestendig. Het verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met 2 buitenvakken met ritssluiting biedt deze rugzak handige opbergmogelijkheden voor kleine items. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Wizard 30 En 4 is de ideale metgezel met een volume van 30 liter.

Ontdek de veelzijdigheid van de Wizard serie en kies voor kwaliteit en stijl met de Wizard 30 En 4 rugzak. Bestel nu en maak een statement met je fashion-forward look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies