VAUDE

Unuk Frozen Leaf

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 39 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Frozen Leaf
Merk product code 14545
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Unuk
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Op zoek naar een trendy en duurzame rugzak? Dan is de Unuk rugzak van Vaude perfect voor jou! Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 14 cm diep en 39 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van gerecycled polyester, draag je niet alleen bij aan het milieu, maar loop je er ook nog eens stijlvol bij.

De Unuk rugzak is ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 8 liter. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn. De rugzak is voorzien van een zwart gekleurde hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Met de Unuk rugzak heb je verschillende opbergmogelijkheden. Hij beschikt over 1 open binnenvak en 1 binnenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen. De rugzak maakt deel uit van de Unuk serie en heeft de merknaam "Frozen Leaf". De productcode van deze rugzak is 14545.

Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Unuk rugzak van Vaude. Bestel hem nu en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies