VAUDE

Kisslegg Umbra

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Umbra
Merk product code 14140
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Kisslegg
Type sluiting Gesp
Volume 10 l

De Kisslegg rugzak van Vaude is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame optie. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 42 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyamide, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld.

De Kisslegg rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw comfortniveau. Met een 11 inch laptopvak kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, terwijl de zwarte kleur hardware een moderne en trendy uitstraling geeft.

Met 10 liter volume biedt deze rugzak voldoende opbergruimte voor al je spullen. Het heeft ook 1 open binnenvak, waardoor je je items georganiseerd kunt houden. De gespsluiting voegt een vleugje stijl toe aan het ontwerp van de rugzak, terwijl de Umbra kleurnaam een uniek tintje geeft.

De Kisslegg rugzak uit de Vaude serie is perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Met zijn gerecyclede materiaal en trendy design is deze rugzak een verantwoorde en modieuze keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies