Trixie

Backpack Mr. Fox Oranje

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 25 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Oranje
Merk product code 91-210
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Mr Fox
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 7.2 l

Ben je op zoek naar een leuke en praktische rugzak voor kinderen? Dan is de Backpack Mr. Fox van Trixie echt iets voor jou! Met zijn vrolijke oranje kleur en schattig vosjesontwerp is deze rugzak een echte eyecatcher.

De Backpack Mr. Fox heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor er genoeg ruimte is voor al je spulletjes. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van katoen, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele draagervaring.

De rugzak is voorzien van een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de Backpack Mr. Fox ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, waar je snel en gemakkelijk bij kunt.

Met een volume van 7.2 liter biedt deze rugzak genoeg ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, de Backpack Mr. Fox is de perfecte keuze.

Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en maakt deel uit van de populaire "Mr Fox" serie van Trixie. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is deze rugzak een must-have voor alle kinderen.

Bestel vandaag nog de Backpack Mr. Fox en laat je kinderen stralen met deze trendy en praktische rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies