The Little Green Bag

Fauna Crocodil Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 33 cm
Materiaal Nylon
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Groen
Merk product code 3934
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak voor kinderen? Dan is de Fauna Crocodil rugzak van The Little Green Bag perfect voor jou! Met zijn groene kleur en opvallende krokodillenprint is deze rugzak een echte eyecatcher.

De rugzak heeft een breedte van 24 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 33 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je spullen. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze rugzak niet alleen stijlvol maar ook stevig en waterbestendig.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan de gewenste lengte, zodat hij altijd comfortabel op je rug zit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Fauna Crocodil rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met een volume van 6 liter is deze rugzak compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, de Fauna Crocodil rugzak is de perfecte keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies