The Little Green Bag

Bag Maro Misty Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Misty Grey
Merk product code S116
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Bag Maro van The Little Green Bag echt iets voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Maro heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 30 cm. Met een volume van 8 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het kunstleren materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de zilverkleurige hardware een trendy touch toevoegt.

Deze rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Bag Maro verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De Bag Maro is verkrijgbaar in de kleur Misty Grey, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode S116 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Bag Maro en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies