Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
The Little Green Bag

Backpack Camping Chill Small Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 201130
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

De Backpack Camping Chill Small is een trendy rugzak voor kinderen van het merk The Little Green Bag. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 32 cm is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een stoere blauwe kleur. De zwarte hardware geeft een extra stijlvolle touch aan het ontwerp.

Deze rugzak biedt voldoende opbergmogelijkheden met zijn 6 liter volume. Het heeft een ritssluiting als type sluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de Backpack Camping Chill Small een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort.

Met 1 buitenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak kun je gemakkelijk je essentials organiseren. Of het nu gaat om schoolspullen, snacks of speelgoed, deze rugzak biedt genoeg ruimte om alles geordend te houden.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor avonturen in de natuur of dagelijkse activiteiten. Met zijn trendy design en praktische functies is de Backpack Camping Chill Small een must-have accessoire voor jonge avonturiers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies