Sticky Lemon

Kids Sticky Lemon Backpack Large A Journey Of Tales Golden Purple Tales Flowerfield Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Wit
Materiaal Gerecycled PET
Merk Sticky Lemon
Merk kleurnaam Purple Tales Flowerfield Pink
Merk product code 1801958
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie A Journey Of Tales Golden
Type sluiting Ritssluiting

De Kids Sticky Lemon Backpack Large A Journey Of Tales Golden is een trendy rugzak voor kinderen. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun spullen. De rugzak is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. De kleur hardware is wit en de rugzak heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort.

Deze rugzak uit de A Journey Of Tales Golden serie van Sticky Lemon is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De merk kleurnaam is Purple Tales Flowerfield Pink, wat zorgt voor een speelse en vrolijke uitstraling. De rugzak heeft een ritssluiting als type sluiting, waardoor de spullen veilig opgeborgen kunnen worden.

De Kids Sticky Lemon Backpack Large A Journey Of Tales Golden heeft verschillende opberg opties. Zo is er een open binnenvak en een open buitenvak, waardoor de spullen georganiseerd kunnen worden opgeborgen. Met de merk product code 1801958 is deze rugzak gemakkelijk te herkennen en terug te vinden.

Met deze trendy en duurzame rugzak kunnen kinderen stijlvol op pad gaan. De Kids Sticky Lemon Backpack Large A Journey Of Tales Golden is de perfecte metgezel voor avonturen en verhalen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies