Sandqvist

Dante Dark Slate with Black leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Organisch katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Dark Slate with Black leather
Merk product code SQA1989
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 18 l

De Dante rugzak van Sandqvist is een stijlvolle en praktische keuze voor volwassenen. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronica veilig kunt opbergen.

Gemaakt van organisch katoen, straalt de Dante rugzak duurzaamheid en kwaliteit uit. De kleur hardware is zwart en het merk kleurnaam is Dark Slate met Black leather, wat een stoere en moderne uitstraling geeft. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak comfortabel dragen, ongeacht je lengte.

De rolltop sluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt. Met een volume van 18 liter is de Dante rugzak ruim genoeg voor al je dagelijkse avonturen, of je nu naar je werk gaat of een weekendje weg bent.

Met de Sandqvist Dante rugzak ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook in stijl. De merk product code SQA1989 geeft aan dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Kies voor deze rugzak en ervaar het comfort en de functionaliteit die het te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies