Samsonite

Disney Ultimate 2.0 Bp S Disney Minnie Glitter Minnie Glitter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23.5 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 28.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Minnie Glitter
Merk product code 106707
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Disney Ultimate 2.0
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Op zoek naar een schattige en functionele rugzak voor jouw kind? Dan is de Disney Ultimate 2.0 Bp S Disney Minnie Glitter rugzak perfect voor jou! Met een breedte van 23.5 cm, een diepte van 13.5 cm en een hoogte van 28.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje glamour toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak van het bekende merk Samsonite ontworpen om lang mee te gaan. De Minnie Glitter kleurnaam voegt een speels en vrolijk element toe aan de rugzak. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig al je spullen opbergen.

De Disney Ultimate 2.0 Bp S Disney Minnie Glitter rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden. Of het nu gaat om schoolbenodigdheden, speelgoed of andere persoonlijke items, deze rugzak heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt.

Met een volume van 7 liter is deze rugzak ideaal voor kinderen. Of het nu gaat om een dagje uit, een schoolreisje of gewoon dagelijks gebruik, deze rugzak is praktisch en stijlvol. Laat je kind stralen met de Disney Ultimate 2.0 Bp S Disney Minnie Glitter rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies