Rains

Trail Backpack Mini Evergreen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Evergreen
Merk product code 13780
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Kliksluiting
Volume 10 l

De Trail Backpack Mini is een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 10.5 cm en een hoogte van 42 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zwarte hardware geeft een stijlvolle uitstraling aan deze rugzak.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is de Trail Backpack Mini ontworpen door het bekende merk Rains. De kleur van deze rugzak is Evergreen, wat zorgt voor een frisse en moderne look. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak aanpassen aan jouw comfortniveau.

Deze rugzak heeft een handige kliksluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Het beschikt ook over 1 open binnenvak, waardoor je je items georganiseerd kunt houden. Met een volume van 10 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Trail Backpack Mini is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en praktische functies zal deze rugzak zeker indruk maken. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Trail Backpack Mini!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies