Michael Kors

Rhea Zip Medium Backpack brown & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam brown & gold colored hardware
Merk product code 30S7GEZB1B
Opberg opties 2 open binnenvakken, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Rhea
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11.2 l

De Rhea Zip Medium Backpack is een stijlvolle rugzak voor dames van het merk Michael Kors. Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 14 cm diep en 31 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze bruine rugzak.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze rugzak niet alleen trendy maar ook duurzaam. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Rhea Zip Medium Backpack uit de Rhea serie heeft een volume van 11.2 liter. Het beschikt over 2 open binnenvakken en 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Met de bruine kleur en goudkleurige hardware is deze rugzak een tijdloze toevoeging aan je collectie. De merknaam "Michael Kors" staat garant voor kwaliteit en stijl. De productcode van deze rugzak is 30S7GEZB1B.

Kies voor functionaliteit en fashion met de Rhea Zip Medium Backpack. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies