Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
MATT NAT

Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 17.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor dames? Dan is de Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Deze rugzak heeft een breedte van 27.5 cm, een diepte van 17.7 cm en een hoogte van 40.5 cm, waardoor hij ruim genoeg is om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 13 inch, zodat je jouw laptop veilig en beschermd kunt vervoeren.

Het materiaal van deze rugzak is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het niet alleen diervriendelijk is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met 19 liter aan volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast heeft hij ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel en gemakkelijk bij je essentials kunt.

De Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch is van het merk Matt Nat, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. De kleur van deze rugzak is zwart, wat perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Met zijn ritssluiting is deze rugzak gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je altijd snel toegang hebt tot je spullen. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies