Herschel Supply Co.

Nova Mini Cafe Creme

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.3 cm
Diepte 12.1 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 27.9 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Cafe Creme
Merk product code 10501
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Nova Mini rugzak van Herschel Supply Co. is een stijlvolle en duurzame keuze voor dames. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld. Met een breedte van 20.3 cm, een diepte van 12.1 cm en een hoogte van 27.9 cm biedt de Nova Mini voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Nova Mini een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven.

De Nova Mini rugzak heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De kleur van het merk, Cafe Creme, voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de merkproductcode 10501 weet je dat je een authentiek Herschel Supply Co. product in handen hebt.

Als je op zoek bent naar een trendy en milieubewuste rugzak, dan is de Nova Mini de perfecte keuze. Met zijn compacte formaat en praktische opbergmogelijkheden is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik. Bestel nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies