Herschel Supply Co.

Eco Classic X-Large Raven Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.8 cm
Diepte 15.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 44.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Raven Crosshatch
Merk product code 10967
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Eco Classic X-Large is een stijlvolle rugzak van Herschel Supply Co. die perfect is voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 31,8 cm breed, 15,2 cm diep en 44,5 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan duurzaamheid en is hij milieuvriendelijk.

Deze rugzak heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met zijn zwarte hardware en de kleurnaam "Raven Crosshatch" straalt deze rugzak een moderne en trendy uitstraling uit. De rugzak heeft ook een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met de Eco Classic X-Large rugzak van Herschel Supply Co. ben je niet alleen stijlvol, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies