Herschel Supply Co.

City Mid Volume ash rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 7.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam ash rose
Merk product code 10486
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie City
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 14 l

De City Mid Volume rugzak van Herschel Supply Co. is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 7.6 cm en een hoogte van 35.5 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan. De trendy ash rose kleur geeft een eigentijdse uitstraling aan je outfit. Met een volume van 14 l biedt deze rugzak voldoende ruimte om al je essentials mee te nemen, zonder dat het te zwaar wordt.

De City Mid Volume rugzak heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Daarnaast heeft de rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting voor snelle toegang tot je belangrijkste items.

Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de City Mid Volume rugzak is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en praktische functies, zal deze rugzak zeker indruk maken. Bestel nu en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies