Gaston Luga

Splash 2.0 16 Inch Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code RE1602
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Splash
Type sluiting Gesp
Volume 20 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Splash 2.0 16 Inch van Gaston Luga perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je zeker zullen overtuigen.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen en past perfect bij elke gelegenheid.

De Splash 2.0 16 Inch is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne en trendy look. Bovendien is de rugzak voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Deze rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 16 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast biedt de Splash 2.0 16 Inch verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Splash 2.0 16 Inch maakt deel uit van de populaire Splash serie van Gaston Luga. Met zijn unieke gespsluiting en een volume van 20 liter is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. De donkerblauwe kleur van Gaston Luga geeft de rugzak een elegante uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als trendy is, dan is de Splash 2.0 16 Inch van Gaston Luga de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies