Eastpak

Tecum Small CNNCT Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Marine
Merk product code EK0A5BAA

De Tecum Small CNNCT is een stijlvolle rugzak die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. Het merk achter deze rugzak is Eastpak, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

Deze rugzak is verkrijgbaar in de kleur Marine, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die bij elke outfit past. De merkproductcode voor deze rugzak is EK0A5BAA, wat aangeeft dat het een authentiek Eastpak-product is.

Met de Tecum Small CNNCT heb je voldoende ruimte om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen. De rugzak heeft verschillende vakken en compartimenten, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit bent, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Tecum Small CNNCT van Eastpak de ideale keuze. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige afwerking is deze rugzak een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies