Eastpak

Pinnacle Sailor Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 25.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sailor Red
Merk product code EK000060
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Pinnacle
Type sluiting Ritssluiting
Volume 38 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Pinnacle van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 25.5 cm diep en 42 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Pinnacle is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met zijn opvallende kleur Sailor Red en het merkproductcode EK000060, zul je zeker de aandacht trekken.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Of je nu je laptop, boeken, kleding of andere benodigdheden wilt meenemen, de Pinnacle biedt voldoende ruimte met een volume van 38 liter.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn opgeborgen en beschermd blijven. Of je nu door de stad fietst of een avontuurlijke wandeling maakt, je kunt erop vertrouwen dat je spullen goed beschermd zijn in deze rugzak.

Kortom, de Pinnacle rugzak van Eastpak is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle rugzak. Met zijn opvallende kleur, handige opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel nu en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies