Eastpak

Orbit Triple Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33.5 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Triple Denim
Merk product code EK000043
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Orbit
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

De Orbit rugzak van Eastpak is een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 33.5 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is de Orbit rugzak zowel stijlvol als praktisch.

Deze specifieke Orbit rugzak is onderdeel van de Triple Denim serie van Eastpak, wat betekent dat het een unieke en trendy kleur heeft. Met de merkproductcode EK000043 weet je zeker dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

De Orbit rugzak biedt verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je spullen georganiseerd houden en snel bij de belangrijkste items komen. Met een volume van 10 liter is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is.

Met een handige ritssluiting is de Orbit rugzak eenvoudig te openen en te sluiten. Het biedt de nodige veiligheid voor je spullen, zodat je met een gerust hart onderweg kunt zijn. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje uit plant of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, de Orbit rugzak is de ideale metgezel.

Met zijn trendy design, duurzaamheid en praktische opbergmogelijkheden is de Orbit rugzak van Eastpak de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele rugzak. Bestel vandaag nog jouw eigen Orbit rugzak en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies