Eastpak

Orbit Pink Escape

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Pink Escape
Merk product code EK000043
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Orbit rugzak van Eastpak echt iets voor jou! Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is deze rugzak ideaal voor dames die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas.

De Orbit rugzak heeft een breedte van 23 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 35.5 cm, waardoor hij groot genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn. Het nylon materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling, terwijl de kleur hardware in het zwart een vleugje elegantie toevoegt.

Met 10 liter aan volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Orbit rugzak heeft genoeg opbergopties om georganiseerd te blijven. Het heeft een handig buitenvak met ritssluiting, perfect voor het opbergen van kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee.

De verstelbare schouderband zorgt voor een comfortabele pasvorm, ongeacht je lengte of postuur. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer je ze nodig hebt.

De Orbit rugzak is van het bekende merk Eastpak, bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze rugzak is Pink Escape, wat een speelse en vrouwelijke uitstraling geeft. Met de merkproductcode EK000043 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Orbit rugzak van Eastpak de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies