Dakine

Grom 13L Petal Maze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 41 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Petal Maze
Merk product code D10001452
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Grom
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

De Grom 13L is een trendy rugzak van het merk Dakine. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 41 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het volume van 13 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

De Grom 13L is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat. Bovendien is de Grom 13L een milieubewuste keuze, omdat het gerecyclede materialen gebruikt.

Deze rugzak is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband, waardoor je het comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en het buitenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden.

De Grom 13L is verkrijgbaar in de kleur Petal Maze, met zwarte hardware. Deze combinatie van kleuren geeft de rugzak een moderne en stijlvolle uitstraling. Het merk Dakine staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Grom 13L is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode D10001452 weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Als je op zoek bent naar een trendy en duurzame rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik, dan is de Grom 13L de ideale keuze. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies