Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Dakine

Campus L 33L Geyser Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Geyser Grey
Merk product code D10002633
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Campus
Type sluiting Ritssluiting
Volume 33 l

De Campus L 33L is een trendy rugzak van het merk Dakine. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 52 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het duurzame gerecyclede polyester materiaal zorgt ervoor dat deze rugzak niet alleen stijlvol is, maar ook goed is voor het milieu.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt de Campus L 33L verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en vier open binnenvakken.

De zwarte kleur hardware geeft deze rugzak een stoere uitstraling. De Geyser Grey kleurnaam van het merk zorgt voor een eigentijdse en trendy look. Met de ritssluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten.

Met een volume van 33 liter is de Campus L 33L de ideale rugzak voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Met zijn stijlvolle design en praktische indeling is deze rugzak een must-have voor fashion-forward individuen.

Ontdek nu de veelzijdigheid en kwaliteit van de Campus L 33L rugzak van Dakine. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies