Dakine

Campus L 33L Cascade Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Cascade Camo
Merk product code D10002633
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 33 l

De Campus L 33L is een trendy rugzak van het merk Dakine. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 52 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je deze veilig kunt meenemen. De rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan duurzaamheid. Het merk kleurnaam is Cascade Camo en de productcode is D10002633.

De Campus L 33L is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de rugzak ook nog een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 33 liter biedt de Campus L 33L genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en duurzaamheid is de Campus L 33L een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies