Cowboysbag

Backpack Tarlton 17 Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 44 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3305
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Type sluiting Kliksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Backpack Tarlton 17 van Cowboysbag perfect voor jou! Deze rugzak is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 32 cm breed, 10 cm diep en 44 cm hoog. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 17 inch laptop, kun je gemakkelijk je elektronica veilig meenemen.

De Backpack Tarlton 17 is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. De kleur van de rugzak is een prachtige cognac tint, die perfect past bij elke outfit.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de vele opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 3 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Backpack Tarlton 17 sluit gemakkelijk met een kliksluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Of je nu een drukke dag hebt of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, deze rugzak is de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Backpack Tarlton 17!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies