Calvin Klein

Campus BP43 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K50K510068
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Campus BP43 is een stijlvolle rugzak van Calvin Klein, perfect voor heren die op zoek zijn naar een praktische en duurzame tas. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Campus BP43 bij aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl de merknaam "Black" de stijlvolle look van Calvin Klein benadrukt.

Met een verstelbare schouderband kun je de rugzak aanpassen aan jouw comfortniveau. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting en gemakkelijke toegang tot je spullen. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met de Campus BP43 rugzak van Calvin Klein ben je klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies