Cabaia

Adventurer Medium Londres Londres

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 41 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Londres
Merk product code CAB466GWWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Adventurer Medium Londres is een trendy rugzak voor dames. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 41 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze rugzak duurzaam en van hoge kwaliteit. Het merk Cabaia staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en de Adventurer Medium Londres is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Londres" straalt deze rugzak een moderne en trendy uitstraling uit.

De Adventurer Medium Londres biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken kun je gemakkelijk je spullen organiseren en snel vinden wat je nodig hebt. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je bezittingen veilig zijn en niet kunnen vallen.

Deze rugzak heeft ook enkele keurmerken die aantonen dat het merk Cabaia zich inzet voor duurzaamheid en ethische productie. Het is gecertificeerd als een B Corporation en het EVE VEGAN-keurmerk garandeert dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij de productie.

Met een volume van 23 liter is de Adventurer Medium Londres de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik, reizen of avontuurlijke activiteiten. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt comfort, stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies