Bold Banana

Envelope Mini Power Petrol

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Vegan
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyurethaan, Polyester
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Power Petrol
Merk product code AS04BP10
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Patroon Effen
Schouderband Verstelbaar
Serie Envelope
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 8 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Envelope Mini is een trendy rugzak voor dames uit de Rugzakken collectie van Bold Banana. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van de Envelope Mini is gemaakt van polyurethaan en polyester, waardoor het zowel duurzaam als vegan is.

De Envelope Mini heeft een opvallende Power Petrol kleur, met zwarte hardware voor een stijlvolle uitstraling. De rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen. Daarnaast heeft de Envelope Mini een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook waterafstotend. Zo blijven je spullen beschermd tegen regenbuien. Daarnaast heeft de Envelope Mini een speciaal laptopvak voor een 11 inch laptop, zodat je je elektronica veilig kunt meenemen.

Met 2 buitenvakken met ritssluiting biedt de Envelope Mini voldoende opbergmogelijkheden voor kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee. Bovendien wordt deze rugzak geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, zodat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop.

De Envelope Mini uit de Envelope serie is een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame. Met een volume van 8 liter is deze rugzak compact en toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Kies voor stijl en functionaliteit met de Envelope Mini!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies