Berba

Speranza Bottle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Bottle Green
Merk product code 875-862
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Speranza
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Maak kennis met onze Speranza rugzak van het merk Berba. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Speranza rugzak in de kleur Bottle Green heeft een gunmetal hardware, wat zorgt voor een trendy en moderne uitstraling. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

Deze rugzak is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De Speranza rugzak is onderdeel van de gelijknamige serie, wat betekent dat het perfect past bij andere Speranza items. Of je nu op zoek bent naar een complete set of gewoon een mooie rugzak wilt, deze rugzak is een must-have voor elke fashion-forward dame.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, de Speranza rugzak is de ideale metgezel.

Maak een statement met de Speranza rugzak van Berba. Bestel nu en geniet van stijl, comfort en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies