Berba

Backpack Military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Bronskleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Military
Merk product code 826-153
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Barbarossa
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

Deze stoere Barbarossa rugzak van Berba is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Met een breedte van 42 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het bronzen hardware geeft een unieke en trendy uitstraling aan de tas.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het laptop vak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken.

De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. De rugzak is onderdeel van de Barbarossa serie van Berba, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. De stoere stijl van deze rugzak maakt het een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor avontuurlijke uitstapjes.

Met de ritssluiting als type sluiting hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je spullen. De rugzak is verkrijgbaar in de kleur Military, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De merk product code van deze rugzak is 826-153, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

Kortom, deze Berba rugzak is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een stoere en praktische tas van hoogwaardig leer. Met voldoende opberg opties, een verstelbare schouderband en een trendy uitstraling is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies