Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Berba

Backpack Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Bronskleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Coffee
Merk product code 826-153
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Barbarossa
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stoere rugzak die perfect is voor dames? Dan is de Berba Barbarossa Backpack in de kleur Coffee precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 42 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van bronzen hardware, straalt deze rugzak kwaliteit en stijl uit.

De Berba Barbarossa Backpack heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem altijd comfortabel kunt dragen. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft deze rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

Deze rugzak behoort tot de Barbarossa serie van Berba, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. De stoere stijl van deze rugzak maakt hem perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat.

Met de Berba Barbarossa Backpack ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel hem nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies