XD Design

Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26.5 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk XD Design
Merk kleurnaam navy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11.5 l
Waterdichtheid Waterafstotend

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is ontworpen door het merk XD Design.

Met een breedte van 26.5 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je je apparaat veilig kunt meenemen.

De Bobby Hero Small Anti Theft Backpack is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast is de rugzak waterafstotend, zodat je spullen beschermd blijven tijdens regenachtige dagen.

Met een volume van 11.5 liter biedt deze rugzak voldoende opbergruimte voor al je essentials. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

De Bobby Hero Small Anti Theft Backpack is speciaal ontworpen voor volwassenen. De navy kleur geeft de rugzak een trendy uitstraling, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

Wacht niet langer en kies voor de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch! Deze rugzak combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl op een unieke manier. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de uitstraling die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies