XD Design

Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch light blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26.5 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk XD Design
Merk kleurnaam light blue
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11.5 l
Waterdichtheid Waterafstotend

Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch de ideale keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is ontworpen door het bekende merk XD Design.

Met een breedte van 26.5 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je je apparaat veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack een volume van 11.5 l, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt opbergen.

Naast functionaliteit is duurzaamheid ook een belangrijk aspect van deze rugzak. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack bij aan een duurzamere wereld. Bovendien is de rugzak waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regenachtige dagen.

De Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch is niet alleen praktisch en milieuvriendelijk, maar ook stijlvol. De lichtblauwe kleur geeft een frisse en trendy uitstraling aan je outfit. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je spullen opbergen en ben je beschermd tegen diefstal.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun dagelijkse avonturen. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, de Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Bobby Hero Small Anti Theft Backpack 13 Inch en ervaar het gemak, de duurzaamheid en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies