Guess

Ginevra Logo Adjustable Belt Coal Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Coal Logo
Merk product code BW7742 VIN30

De Ginevra Logo Verstelbare Riem van Guess is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 3 cm is deze riem perfect om je taille te accentueren en je outfit een trendy touch te geven.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt deze riem duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Het Guess-logo in de kleur Coal Logo voegt een vleugje elegantie toe aan deze riem, waardoor het een opvallend accessoire is dat je look compleet maakt.

De Ginevra Logo Verstelbare Riem is ontworpen door Guess, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de merkproductcode BW7742 VIN30 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Of je nu een casual outfit wilt upgraden of een chique look wilt creëren, deze riem is de perfecte aanvulling op je garderobe. Verstelbaar en veelzijdig, past hij bij elke gelegenheid en elke stijl.

Voeg de Ginevra Logo Verstelbare Riem van Guess toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel vandaag nog en geef je outfits een trendy en modieuze uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies